donderdag 11 februari 2010

French Shabby Spring...


Ja ik weet het, ik hoor nu eigenlijk allemaal leuke sfeerhoekjes van mijn inrichting te laten zien, alleen zit ik meer achter mijn pc te ontwerpen en inspiratie op te doen bij o.a. jullie en de Scandinavische Blogs! Ik probeer een beetje aan te voelen wat de Brocante liefhebbers mooi vinden en waar zij hun huis mee decoreren. Het is natuurlijk wel leuk als ik de labels en de kaartjes die ik maak ook kan verkopen!. Mijn huis wordt een beetje vergeten op dit moment!
Ik heb wat nostalgische kaarten voor Pasen/voorjaar gemaakt in zachte sepia tint en prachtige religieuze afbeeldingen op mooi stevig papier gedrukt. Ik heb wel leuke ideeën overigens! bijv. onder een mooie glazen stolp met een nestje of hooi, een jute touwtje, bedeltje, gespikkelde eitjes en veertjes én zo'n Belle Brocante design kaart natuurlijk; )

De kaarten zijn 9 x 14 cm ( 2 voor € 1.95) en de religieuze kaartjes ca. 6.5 x 9.5 cm (4 voor €1.75) Ik vraag me alleen soms wel af of ik misschien te duur ben... Ik zoek met veel plezier uren naar mooie bruikbare afbeeldingen, gebruik mooi stevig papier, hoogwaardige cartridges, goede materialen en alles wordt leuk verpakt en met zorg opgestuurd waarbij de verzendkosten voor Nederland voor mij zijn! Het is lastig een prijs te bepalen en ik kijk daarom ook af en toe bij de andere zelfgemaakte labels en op Etsy en Dwanda voor vergelijking en dan vind ikzelf dat niet echt... Maar ik hoor het graag...

19 opmerkingen:

Angie B. zei

Liebe Annemiek,

du zauberst immer so schöne Sachen , voller Nostalgi und Romantik! ich habe versucht aus meinen Foto schöne Karten zu gestalten, aber meine sind nicht mal annähend so schön geworden wie deine. Ich denke das du über ein spezielles bearbeitungsprogramm verfügst um so was schönes zu kreieren. Ich habe schon öfter in Geschäften nach so ein Programm gesucht aber leider nicht gefunden. Das eine was ich gekauft habe, war so teuer und leider nichts anderes wie Picassa. Verrätst du mir bitte wo nach ich suchen muss?:-) Bitte!

Liebe Grüße, Angie

Loveforpiemonte zei

Inspiratie opdoen is ook belangrijk (eh en leuk!)
groetjes Madelon

Anoniem zei

Prachtig zijn de kaartjes die je gemaakt hebt! Zo doe ik hier weer inspiratie op en heb me dan ook als volger aangemeld,
fijne donderdag van Sonja

Angie B. zei

Oh, ich danke dir! Jetzt weiss ich auch das du einen Shop hast:-) Ich gehe gleich einwenig stöbern.

Liebe Grüße, Angie

LENNU zei

The postcards are so lovely.
I´ve enjoyed your blog.
Warm greetings, Lennu

Mayflower zei

Ja Annemieke, dat bloggen daar gaat soms zoveel (heerlijke) tijd in zitten, ik kom soms ook aan mijn huisje niet toe hihi. Wat heb je mooie paaskaarten, ik ga zo even in je webwinkeltje kijken.
Groetjes, Mea

Fleurette zei

Hello dear Annemiek, Your creativity is amazing!!! You are creating beautiful cards!!!
Have a nice evening and very nice weekend:))
Hugs Fleurette

brocante roos zei

Het is toch ook heerlijk om inspiratie bij iemand anders op te doen. Als jij dat vertaalt naar jouw ding en daar weer een post van maakt doen wij weer inspiratie bij jou op. En zo blijven wij bezig toch?

Groetjes Marjan

Karin zei

Annemiek, bedankt voor je lieve woorden op mijn Blog. Ik vind je kaarten erg mooi en zeker niet duur. Kom beslist nog eens terug.
Karin

@nne zei

Mooie blog. Een heerlijke ontdekking op een koude maandagmorgen. Met vriendelijke groet, @nne

Annemieke zei

Via je teckelsite (heb zelf ook 2 teckeltjes) kwam ik in je shop en heb gelijk kaartjes besteld. Ik heb ze nog niet gezien maar ze lijken mij echt niet te duur! Ook met veel plezier je weblog bekeken, en blijf het zeker volgen.
Succes verder,
groetjes
Annemieke

Sandra zei

Leuk dat je op mijn blog langskwam! Ik heb je berichtje geloof ik over het hoofd gezien...ik kwam het nu pas tegen. Als je mijn webwinkel sandramaakt.nl bij kids lifestyle zou willen plaatsen, dan plaats ik jouw link weer bij mij erbij. En ik kom hier nog eens terug om te snuffelen!

Groeten,

Sandra
www.sandramaakt.nl

teddy bears Marin to Venice zei

Eccezionale, anche questo post è BELLISSIMO !

Baci Rosarita

La Maison zei

Wat een mooi blog, ik heb me bij je volgers gezet en als je zin hebt om bij mij te kijken
je bent welkom.
Je kaarten ga ik zo bekijken maar 2 voor 1.95 lijkt me niet te duur hoor.
groetjes

Hermine

Ragnhild / Wallas Verden zei

Beautiful cards, and blog. Thank's for the inspiration.
Warm greetings.
:)

Unknown zei

Hoi Annemiek,

Bedankt voor je tip! (over volgen enz.)
Inderdaad veel handiger en ik denk dus dat je nergens een melding kan krijgen wanneer iemand erbij is.
Is ook helemaal niet zooooh belangrijk, maar leek me leuk.

En ik vind helemaal niet dat je te duur bent, je moet er wel wat aan verdienen hoor!
Succes verder met je kaartjes maken.

Lieve groet,
Monique

Nigéa zei

Hello Annemiek, your blog is absolutely charming ! congratulations ! also thank you for all the lovely messages today ! it's very sweet of you. Have golden dreams :)

Yvonne zei

Wat een gezellige blog heb je Annemiek, heb net gelijk een bestelling bij je gedaan
wat goed dat je dat zelf ontwerpt, ziet er superleuk uit!
Groetjes Yvonne

by kuzz zei

Hoi Annemiek,
Wat zijn ze toch mooooooi! Volgens mij heb ik het een en ander gemist hoor...dat ik dit niet eerder gezien heb! Prachtig!
Bedankt voor je leuke berichtje! Ik snap het hoor dat je wat afleiding zoekt, en het is wel erg leuk om al die mooie blogs te bekijken! Er is werkelijk een wereld voor me open gegaan sinds ik in blogland vertoef!
Die takken...ja die heb ik bij een "echte" bloemist gekocht hoor... maar die hadden heel veel mooie neppers staan, ik ben meestal niet zo van nep maar deze vondt ik zoo mooi! Maar ja...het was wel in Goes, en dat ligt niet echt in de buurt voor je...zal ik ze nog op moeten sturen op den duur hihi...zeeuwse magnolia's!
Nogmaals sterkte en ik hoop dat je een beetje kunt slapen!
liefs, Erna