vrijdag 26 februari 2010

My favourite cup...Enchanté! Meet "Lady Carlyle" Royal Albert ~Bone China ~ England, mijn nieuwste brocante vondst én mijn nieuwe favoriete kop & schotel!
Give away van BELLE BLANC doe mee en zet je prachtigste kopje op je Blog!

Ik was vorige week in de meest koude rommelschuur in West- Friesland (even voor de duidelijkheid in Noord-Holland!) die je je maar kunt bedenken; ik had na een kwartier ijskoude voeten in mijn Goretex Dubarry's waar ik wel eens een hele dag op een winterfair mee heb gestaan (nou niet écht gestaan hoor!) en nog warme voeten had!. Maar het is daar zo vol en er staat zo veel dat je gewoon MOET blijven strunen tot je alles gezien hebt! In eerste instantie denk je echt wat een oude meuk hier kán niets tussen zitten maar er staan prachtige Engelse stukken tussen welke je zo kan laten of wit verven! Knappe gebloemde banken en stoelen, heel veel kasten en alles boven op elkaar! In alle kasten boeken en je moet constant je buik en je tas inhouden anders stoot je e.e.a. zo om. Er staat een oude potkachel te branden die verwarmd ongeveer 1 vierkante meter tss... Ik zou er, als ik daar zou werken de hele dag met mijn kont bovenop zitten! hahaha. Ik dacht op een gegeven moment waar is die man nou gebleven? Nou... die zat lekker binnen in zijn warme huis!

Verder vond ik nog een klassiek Engelse stijl mahonie (of kersen houten) TV kastje met koperen wieltjes. (ik dacht dat het prijsje niet goed was maar hij was maar €25 hihi en afgedingd door pa naar €20! ) Ja ik kan geen afstand doen van onze prachtige kersenhouten meubelen. Ik vind ook de witte meubels van nu zo mooi maar ik hou het beneden bij 1 kast ;) Boven zijn alle kasten wel gebroken wit. Ik scoorde een paar romans, een heel mooi oud kookboek waar ik nog wel eens een foto van maak. (Er staan hele leuke getekende afbeeldingen in en fantastische teksten) Drie glazen zout & peper flesjes voor mijn hobbyglitters en een zwart draadmandje. De bestelling van La P... ligt er al in.


Fijn weekend iedereen!

22 opmerkingen:

LENNU zei

It´s allways so fun to find something beautiful.
Your cup is so lovely.

Have a nice weekend!
Warm greetings, Lennu

Patricia zei

Ow heerlijk zon hal afstruinen! Toen ik wat jonger was deed ik dit uuuuuuuren lang, sinds ik een hernia heb gehad heb ik er moeite mee om te slenteren... Ik mag in april een dagje slenteren samen met mijn moeder ook in zon grote manege hal. Je hebt leuke spullen gescoord!

Wens je een fijn weekend,
Liefs Patricia

Pierelantijntjes zei

Leuke spulletjes heb je gevonden. Ik ga morgen weer voor het eerst dit jaar naar een rommelmarkt. Heb er helemaal zin in.
Fijn weekend,
Groetjes Ester

belle-blanc zei

Hallo Annemiek, thank you for sharing your beautiful cup. I saved the picture so I can choose the winner calmly. Have a nice weekend, Liebste Grüße Mira!

La Maison zei

Heerlijk als je op jacht gaat en je komt ook nog met leuke dingen thuis, dat is dan dubbel genieten.

Groetjes
Hermine

Hannekie zei

ga vandaag richting friesland. wist ik maar waar je geweest was. ging ik zeker ff langgs. klinkt wel heel mooi
gr hannie

Mayflower zei

Ohhh, wat een mooie kopjes Annemieke. Waar ben je wezen struinen, ik woon nl. ook in Westfriesland.
Jij kan nu heerlijk genietenvan je mooie spulletjes.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

parels in het paradijs zei

Dag Annemiek, Wat heerlijk om te zoeken en te vinden. Ik heb overigens net jouw blog ontdekt en dat vindt ik ook een vondst waard. Mooi.
Leuk als je mijn blog ook gaat bezoeken.
Groeten van Lilian

Andrea zei

So pretty, I used to have one similiar to that and it got broken, I was so upset!

Anoniem zei

Beautiful...I love the pink, and what gorgeous flowers! Merci! Trish

BELDECOR by Bine zei

Liebe Annemiek,
was für eine schöne romantische Tasse, das Prozellan von Royal Albert ist toll. Werde meine Tasse morgen einstellen
ein schönes Wochenende
Liebe Grüße
Bine

Mayflower zei

Bedankt voor je antwoord, ik schrijf het even bij mijn favorieten en ja natuurlijk wist jij dat ik uit Westfriesland kom, ben toch niet blond hihi.
Fijne avond.
Lieve groet, Mea

June zei

Hi Annemiek, I love your beautiful cup! I can't think of anything more divine that shopping in a cluttered barn for treasures.
hugs

Anita zei

Hoi Annemiek,Je hebt weer zulke leuke kaartjes en labels ontworpen dat ik het niet kon laten om een bestelling te doen!Kan niet wachten tot het binnen komt!!Zal je naam weer even noemen als ik er iets leuks mee heb gedaan en op m'n blogje zet.
Het nestje op mijn blog waar je naar vroeg is een echte uit de tuin en al een paar jaartjes oud maar komt elke keer weer voor de dag!!De natuur maakt de mooiste kunstwerkjes.
Tot gauw maar weer en groetjes Anita.

Fågel Blå zei

Ohhh sp lovely beautiful cup!
I whish you a lovely week!
Many hugs to you!
Kathrine

Mayflower zei

Hoi Annemieke, bedankt ook voor jouw tip, ik ga zo gelijk even kijken op die site, Andijk ligt bijna in mijn achtertuin hihi. Ik ben met stofjes niet zo crea, maar ben gek van kantjes.
Fijne dag nog.
Lieve groet, Mea

Anita zei

Hoi Annemiek,heb je bestelling ontvangen en wat had je het leuk ingepakt!Heb even reclame voor je gemaakt op m'n blog!
Groetjes en tot gauw maar weer!
Vergeet helemaal te zeggen dat de kaartjes onwijs mooi zijn ,een beetje Jeanne d'arc stijl, helemaal mijn ding.Ga zo door meid!!

BellaRosa zei

What a beautiful cup, the colors are so lovely, I think anything would taste divine in something so lovely! Thank you for sharing it, I think you have a beautiful blog. Besos, Rose

maren zei

Thats a wonderful cup... i like it very much. it must be hard for Mira to choose her favourite ;)
And thanks a lot for your nice comment on "marenshus" !
lots of greetings, maren

Kellie Collis zei

No wonder its gorgeous! x

Ilona zei

Hi,
Was je toevallig in Warmenhuizen? Klinkt bekend namelijk...

Groetjes Ilona

G.aulli zei

ik hou ook zo van struinen en woon in de kop van noord holland en loop ook allerlei schuren en rommelmarkten af, waar was jij of wil je dat voor jezelf houden?