vrijdag 26 maart 2010

Nieuwe kussens...


Mijn ( handige ) moeder heeft bij kennissen uit de Eifel 2 prachtige enorm grote brocante kussenslopen(1m x 1m) mogen meenemen maar wat kon ze ermee doen... 'Nou ik heb er wel een idee voor hoor mam' zei ik heel blij 'ze zouden prachtig staan 't hoofdeinde van ons bed' waar ik toch al heel lang iets anders voor wilde dan die twee kleine kussentjes die erbij hoorden. Ons bed kan elektrisch omhoog dus dan moesten er platte kussen in. Ze heeft de bovenkant heel handig omgeslagen en met de originele knoopjes zitten de kussen vast. Ik ben er zo blij mee! Het zijn echte juweeltjes zo mooi geborduurd en die kant inzetten... zucht. Wat ben ik weer verwend...

Zo ook vorige week, lag er zomaar een pakje in onze postbus. Ik had niets besteld. Er kwam een heerlijk luchtje vanaf; lavendel. Het was heel mooi verpakt en er kwam een prachtig kussentje uit van wit katoen met mijn eigen haasjes paaskaart erop! Er zat een hele lieve brief bij in een prachtig handschrift van Anita (scarborough fair). Jee nog meer verwennerij. Dat doet een mens goed zomaar een cadeautje op zomaar een dag... Deze ligt vlakbij mijn kussen want ik vind de geur van lavendel zo heerlijk en slaap er goed op. Ook staat het prachtig bij de nieuwe hoofdeinde kussens, vind je niet? In het midden hangt het lavendel hart van Anita uit Duitsland; die kreeg ik door onze Valentine Swap. Ik had een leuk pakketje met kaartjes voor haar gemaakt en ik mocht een hart uitzoeken!


24 opmerkingen:

Nicole Claudia zei

Wat een prachtige kussens! Echt héél erg prachtig!!!!!! En wat leuk zo'n verwen-lavendel-pakketje!! Leuk zo'n onverwachte verrassing in de brievenbus. En dat hartje is ook prachtig, je kan je bijna niet voorstellen dat je dat zelf kan maken!! Mooie stof en de details zijn helemaal áf!

Groetjes, Collie

Fleurette zei

Hello my dear Ännemiek, Your pillows are beautiful and romantic!! Gift heart is very nice!
Have a nice day and very nice sunny weekend:)
Hugs Fleurette

Mayflower zei

Hoi Annemieke, wat een prachtige kussenslopen, ik kan me voorstellen dat je daar zo blij mee bent en wat ontzettend lief van Anita dat zij zo'n prachtig lavendelzakje voor je heeft gemaakt met als afbeelding één van je mooie kaarten. Heerlijk om zo verwend te worden.
Ik wil je ook alvast feliciteren met je verjaardag, want volgens mij ben je morgen jarig. Ik wens je een hele fijne dag toe.
Lieve groet, Mea

It's me zei

Wat een prachtig kussen Annemieke....wow zo mooi en wit !! en wat lief toch al die kadootjes..............zo bijzonder ik heb er nu ook al twee gehad zomaar van mensen die ik helemaal niet ken..en er zijn er ook nog twee onderweg.zo bijzonder !!

Nou ik wens je veel plezier en zon en geluk en warmte en liefde dit weekend lieve groetjes van mij

mariona zei

Una belleza¡¡¡¡
Besos

Jootje zei

wat zal jij lekker slapen zeg! het ziet er prachtig uit, en dan de geur van lavendel...hmmm!
groetjes van jootje.

Loveforpiemonte zei

ERRRRRG Mooi, geniet er maar van, dat heb ik gedaan van je blog.
Fijn weekend,
Madelon

Claudia Leertouwer zei

Meid wat ziet het er weer schitterend uit!

Groet, Claudia

Home and Lifestyle zei

Wat mooi die kussenslopen, dat zal heerlijk slapen! Handig hoor, zo'n moeder die je opdrachtjes kunt geven hi hi! En verwend worden is ook altijd leuk...heerlijk lavendel!

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Ineke Original zei

Ben jij even een bofferd. Een klein beetje jaloers ben ik wel.

Anita zei

Hoi Annemiek,Wat leuk dat je dit gedaan hebt!Het zakje komt dus goed van pas!!Sorry dat ik je nog niet terug gemaild hebt maar ik heb hier wat problemen met de mailbox.Dus doe ik het bij deze.Ik vond het leuk om te lezen dat je het zo'n 'surprise 'vond.De stempels die ik gebruikt heb vroeg je, zijn van Pipoos(postcardstempel),maar wel al een tijdje terug gekocht.De andere zijn van www.oldstuff.nl shop.Ze zitten in een schattig metalen blikje .Ze verkoopt verschillende blikjes met thema's als 'Parijs',vogels en poststempels.Je moet er maar eens gaan kijken.
Groetjes en fijn weekend,Anita.

Anna zei

prachtig wat een verwennerij!!!
fijn weekend en lekker genieten!

brocante roos zei

Nou, en of je verwend bent. Die kussens zijn prachtig en dat gecombineerd met de lavendel, mmm, slaap zacht........

Fijn weekend,
lieve groet Marjan

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Wat zijn ze prachtig de oude kussenslopen. Ooit heb ik een aantal bij een mevrouw op een vlooienmarkt gekocht. Ik heb haar ooit maar een keer gezien, jammer. Toen heb ik ook een aantal slopen aangeschaft. Ik gebruik ze zelf, maar ook in ons logement.

Blijf je volgen,

Groeten Pauline

Fia zei

Wat vind ik ze beeldschoon, staat zo mooi op je bed. Een echt brocante sfeertje bij jou zeg!
Wat een verwennerijtjes zeg!
Het zakje met lavendel vind ik zo schattig, lijkt me enig om te maken.

Pierelantijntjes zei

Wat een prachtige kussens! Schitterend met dat kant en het borduursel. En wat een lief lavendelzakje. Heerlijk om zo verwend te worden.
Fijn weekend,
Groetjes van Ester

Marion zei

Hoi Annemieke,

Erg mooi je slopen, zo zuiver wit en mooi dat kant.
En wat een lief gebaar zeg van Anita.
Heb mijn bestelling ook binnen en je kaartjes en labels zijn echt heel erg mooi, ben er ook erg blij mee.

Wens je een fijn weekend!

lieve groet Marion

Villa König zei

Oh wunderbare Kissen! Ich liebe suche nostaglic Stil so sehr! Auch der Geruch von Lavendel ist eine meiner Lieblingsstrecken. Ihr kleines Geschenk schön aussieht! Hugs Yvonne

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Hallo Annemiek,

Je berichtje gelezen. Fijn dat je het logement op blog hebt geplaatst. Binnenkort gaan we de site weer aanpassen, daar kan ik me nu al op verheugen. Het is net zoiets als je huis weer opnieuw inrichten, sfeerhoekjes maken en met andere ogen naar je huis kijken,

Fijne dag, groetjes Pauline

Anoniem zei

Hoi Annemiek,
van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een beetje laat op de dag maar welgemeend wens ik je nog heel veel gelukkige jaren erbij.
Wij zijn nu even oud hè,
dikke knuffel (haha, niet besmettelijk) van Sonja

Les Cotrions zei

Ciao Annemiek! I'm happy you joined my giveaway! You seem to be lucky...so...
Your cushions are enchanting and romanting...beautiful trimmings!Lovely gifts you received...I agree with you..I love lavender too!
Good luck and a very nice Sunday!
Vale

Fågel Blå zei

Hello!
oh so lovely pictures!
I love them!
Have a nice week!
Many hugs to you!
Kathrine

VM Creation Atelier zei

Heeeele goededag lieve Annemiek!-)*

Wat een onvoorstelbaar mooi plekje hier hebt je gemaakt,oohhh!!!

Ik vind het zo mooi hier,ik wil graag terug komen bij jou en doe ik het zeker weten!!!

Wens je zonnige,prachtige Pasen!-)))*

Liefs en groeten,
***Violetta***

Passione Helena zei

Hallo Annemiek,

Na aanleiding van je lief berichtje, kom ik even bij jou op visite. Maar ik ben nog lang niet uitgekeken!!
Hi, je franse kussens hebben ontzettend veel weg van die van mij..."die ook bij mij op het hoofdeind liggen mooi wezen".
Nee, het is niet mijn beroep, maar zou het er wel graag van willen maken. Ik vind het heerlijk om te doen. Leef me er enorm in uit!

Dankjewel voor je lief berichtje,
Ik kom snel terug om even je mooie site verder te bewonderen. Zet het alvast op volgen. Kruip nu m'n bedje in.

Fijne Paasdagen,

Lieve groetjes Helena