donderdag 1 oktober 2009

Nieuwe labels en een webshop!


Halloweenies!

Excuses....
Even niet zo veel tijd voor mijn Blog want ik ben bezig met een webshopje voor mijn handgemaakte labels en kaartjes. Stoute schoenen, uh Dubarry's want die zitten veel lekkerder, aangetrokken, domein geregistreerd en een beetje hosting gekocht. Nu ben ik nog a/h worstelen met het winkelwagentje, digitaal dan he! Paypal ja of nee. En hoe werkt dat aan het uitvinden. En alle puntjes qua lay-out op de i zetten.

Ondertussen heb ik voor aan de bovenkant van mijn zakjes labels ontworpen en geprint. Moest er even over peinzen hoe dat te doen in Photoshop maar het is gelukt. Ik heb nieuwe Halloweenies uh sorry Halloween labeltjes gemaakt dus hou het in de gaten.

En nu maar hopen dat de belangstelling voor de labels groter is via de webshop! Ik barst van de ideeën maar het is leuker als ik kan merken dat er vraag naar is. Ik blijf ze gewoon maken, ik heb er lol in en kan mijn creativiteit erin kwijt. Ik heb veel ideeën voor kaartjes/labels in de wat meer Franse/Scandinavische stijl dus minder kleur, maar nu eerst de shop af...

Ik vind het hartstikke leuk dat ik in zo'n korte tijd lieve blogvrienden heb gekregen en dat ik er mede daardoor zoveel plezier in heb, ik had dat nooit verwacht.



Ik hou jullie op de hoogte hier is alvast de link: http://www.labellebrocante.com/

Heb het goed,

5 opmerkingen:

Hannekie(Sisterly) zei

leuk hoor
ga meteen even kijken
gr hannie
ps.. echt af zo hoor je zakje

Belle Brocante design zei

Kan niet want hij is nog niet af!

Anita zei

Hoi Annemiek,erg leuke site heb je en ook je winkeltje zal best een succes worden met zulke leuke labels ,ik ga je in ieder geval op de voet volgen.
PS. vind je Halloweenlabels echt het einde hoor!!!Groetjes Anita.

Anita zei

Hoi Annemiek ben ik weer.Ik had niet in de gaten dat je webwinkeltje al klaar was maar nu dus wel en heb je leuke Halloweenlabels besteld.Ben benieuwd hoor!Als ik ze binnen heb zal ik ze (met reclame voor je winkeltje uiteraard)op m'n blog zetten.Ik ga alvast bedenken wat voor leuks ik er mee ga doen.Groetjes nogmaals en tot gauw,Anita.

Belle Brocante design zei

Hi Anita, Ik zag je bestelling! En je hebt inmiddels een mail ontvangen. Je bent mijn eerste webshop klant! Ik vind het zo leuk! Ik zal gauw op mijn blog zetten dat de winkel inmiddels wél open is! Bedankt voor je bestelling en ik hoop dat je ze mooi vind...
Groet,
Annemiek