dinsdag 20 oktober 2009

Nieuwe kerst labels...

Nieuwe kerstlabels in mijn webshop!


Santa& Bird ~ Letter to Santa

Nieuwtje: ik heb de eerste klant via de webshop mogen ontvangen! De kaartjes werden al bij country & lifestyle winkel De Bokkesprong verkocht maar dit vind ik eigenlijk nog leuker. Het is voor mij allemaal nieuw dus ik vind het reuze spannend. Ze heeft gekozen voor de Halloween labels. Ik heb ze ingepakt en op de bus gedaan met een kleine attentie erbij omdat ze mijn eerste webshop klant is. De klanten kunnen via Paypal betalen en ook dat werkt ideaal.

Ik ben maar gelijk aan de gang gegaan met kerst labels want ook dat staat zo weer voor de deur. Ik vind de prenten van antieke kerstmannen zo mooi dus ook die moesten op een label.

Zo even een update maar ik ga nu snel weer naar Photoshop want ik moet verder met ontwerpen!
www.labellebrocante.com

2 opmerkingen:

Anita zei

Hoi Annemiek,hier je eerste webshop klant en ook een heel tevreden klant!!Heb de leuke Halloweenlabeltjes en je extaatje ontvangen,mijn dank daarvoor!Heb zelf ook wat leuke plaatjes voor Halloween gevonden maar kan ze niet op zulk mooi papier als jij uitprinten.Ga een Halloween item op mijn blogje zetten en zal je naam zeker even noemen!!Groetjes en misschien wel weer tot gauw.Anita.

margarita ♥ Stipje ♥ zei

wat een eer DAT je me gaat volgen.
prachtig wat je zo allemaal maakt.
en wat een super lief berichtje.
maakt me dag helemaal goed.
Een hele fijne avond en tot stolks.
Liefs Stip