zaterdag 29 augustus 2009

Isn't she lovely...
Nee Ik ben nog steeds niet op kraambezoek geweest...Daarom deze twee lieve kiekjes die mijn moeder weer voor ons heeft gemaakt Is het geen mooi baby'tje ?


3 opmerkingen:

Hannekie zei

wat een plaatje zeg. ik wordt binnenkort oudtante..tenminste denk dat het zo heet. mijn neefje krijgt een zoontje in oktober. leuk dat je op ons blog bent geweest zo heb ik de jouwe weer ontdekt. leuk toch zo
gr hannie

LiLi M. zei

Wat een schatje! Dat verborgen lachje op die eerste foto, om van te smelten, ja dat heeft moedertje natuur mooi geregeld dat alle registers opengetrokken worden om je ervan te overtuigen dat zo'n wezentje veel liefde en aandacht nodig heeft!
Sorry dat ik je vraag over de hoedendoos beplakken zo laat beantwoord. Ik was weg het weekend en daarna raakte je mailtje wat ondergesneeuwd. De hoedendoos: het plastic laagje eraf trekken lijkt mij een must want anders heeft je papier dat je erop plakt geen grip. Dat is even een werkje, maar daar heb je later veel plezier van. Ik had dit keer Mod Podge gebruikt, maar dat doe ik niet meer; het droogde veel te snel; Als je een stukje papier los wilde trekken, net als bij behangen, om het beter/strakker te plakken dan was de onderlaag van het papier al zo vast gaan zitten dat je die laag eraf scheurde. Resultaat kreukels die niet meer weg te krijgen waren. Ik zou dus in ieder geval een kleiner stuk moeten insmeren. Met Halloween vorig jaar heb ik ook van die dozen gemaakt met een kraai erop. Toen heb ik Pritt gebruikt. Dat ging goed, maar ik heb toen kleinere stukken papier gebruikt, bij één doos muziekpapier en de andere duits gothisch papier.
http://lilimsadventures.blogspot.com/2008/10/sweet-and-sinister-swap.html
Een lang antwoord om duidelijk te maken dat ik nog op zoek ben naar de ideale lijm, als het zover is laat ik het je weten. NB. Ik heb ook nog behanglijm gebruikt van Laura Ashley, maar dat is niet meer te krijgen èn laat op termijn los :-(

MoniqueNostalgique zei

Wat een klein poppetje, kan me goed voorstellen dat je heel trots op haar bent.
Nu maar hopen dat je hetgene wat je op m'n blog zag, nog kunt krijgen.
Ja, ik zeg natuurlijk niet waarom het gaat want misschien dat de moeder van dit popje ook af en toe je blog leest.

Groetjes,
Monique