vrijdag 16 juli 2010

New Vintage...




Gek op wit...
Deze frisse witte jurken en rokken kocht ik op een zondag op de *kofferbakmarkt in juni in het Nesbos (Onderdijk) bij mijn favo adresjes; dames met alleen maar mooi heerlijk ruikend ;-) goed. Ik sta vroeg op en ren er altijd direct naar toe en sta een uur te rommelen en te passen (achter hun auto!:) ze gooien er iedere x nieuwe spullen bij want het vliegt de kraam uit!. (Ik ben vorig weekend weer geweest en scoorde weer 3 leuke dingen!)
De linker jurk is van linnen en heeft zo'n mooie strook onderaan (Transfer) de rechtse heeft ook een strook maar die loopt aan de voorkant wat korter, geborduurde witte bloemen, 100% katoen (Villa) Ik geloof dat ik voor elk ca € 4 heb betaald...

De linker rok is merkloos maar van heerlijk linnen met rafeltjes onderaan, de rechter is van O-four, puur katoen, gevoerd en afgewerkt met prachtige borduursels, stiksels en pailletjes... Geen idee meer van de prijs maar het kan niet meer dan een paar euris zijn geweest!

Mijn nieuwste aanwinsten!



aparte achterkant !

Bij Noppes in Hoorn vond ik deze aparte gestreepte jurk/overgooier van Amish cotton (€2,50) van Noa Noa. Aan een compleet ander rek hing een donkergrijze/taupe strokenrok (€ 3,50) van jawel Noa Noa. Allebei apart gepast en ja het stond leuk! Precies mijn maat en samen met twee herfst/winter rokken (1 babyrib olijfgroene stroken en 1 schuingeknipte geplooide soort tweed van LEON ) meegenomen.
Deed vanmiddag de jurk weer aan en probeerde de stroken Noa rok eronder, geweldig leuk! Het past prima bij elkaar... misschien hoorde het oorspronkelijk wel bij elkaar!

Ik kan hier toch wel zo mee in mijn nopjes zijn! (grinnik)

Oh en het dekbedovertrek is ook van de kofferbakmarkt (De Goudvis st. Maartenszee) bij een oudere dame met prachtige spullen zoals Engelse decoratie, linnengoed en deze twee 1 pers dekbedovertrekken. Aan beide zijden anders gebloemd. Lieve mams heeft ze aan elkaar genaaid voor onze lits jumeaux!


*De kofferbakmarkt is een Noord-Hollands gebruik, overgevlogen uit Engeland, waarbij particulieren vanuit hun auto allerlei spullen te koop aanbieden. Omdat je nooit weet wat er allemaal uit de rommelhokken en van de vlieringen tevoorschijn komt, is het elke keer weer leuk om een paar uurtjes rond te snuffelen. De kans is zeer groot dat je met iets leuks naar huis gaat.

21 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ik heb er al helemaal beelden bij...eerst op een holletje naar de betreffende kofferbak en dan buiten adem alles passend...wat niet goed is vliegt door de lucht om weer op de juiste plek te belanden! Maar je bent geweldig geslaagd, kan niet anders zeggen! Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je absoluut wat!

Hartelijke groet en een fijn weekend! Ingrid

Carla zei

Zie je ook al helemaal rennen...whahaha
Maar meis...wat ben jij leuk geslaagd!!!

fijn weekend...en geniet maar van je aankopen.

lieve groetjes Carla.

Petra zei

Leuk dat frisse wit en vooral die gestreepte vind ik heel leuk met die strook ;-))
Fijn he om zo'n handige moeder te hebben!

Groetjes,

Petra

It's me zei

leuk allemaal....en bijna voor niks !!! leuk hoor...wat een geluk !! fijn weekend liefs Ria...

Tierlantijn zei

Heerlijk als je voor een paar euri's zo veel leuks kan scoren. Dat is echt genieten!!

Groetjes en een fijn weekend!

Ilona

Anita zei

Kwijl ,kwijl wat een leuke dingetjes heb je gescoord en voor weinig!!!
Groetjes Anita

Riet zei

Ohhh wowww Annemiek,kwijl,kwijl,wat een schitterende dingen heb je weer gescoord.
Veel plezier ermee.

Liefs Riet.

Nieneke zei

Heeel leuk!!! Moet toch ook maar eens alle gene overboord gooien en passen...
Prachtig (en voor een prikkie) geslaagd...

Fågel Blå zei

Hello!
Oh so lovely!!!!!
Have a nice sunny weekend!
Kathrine

Pierelantijntjes zei

Echt geweldig. Lijkt me heerlijk zo'n kofferbakmarkt, zeker als je daar dit soort dingen vind.
Groetjes van Ester

Hannekie(Sisterly) zei

ooo wat heerlijk lijkt me dat. en dan zulke mooie kleren. ik hou van noa-noa...maar het is vaak zo duur. en er dan zo aankomen. geweldig. gefeliciteerd hoor met je geweldige aankopen
gr hannie

Bonjade zei

Oh wat een leuke dingen zeg....
En prachtige kleding.....oh dat is nog eens leuk geprijsd.....smaakt naar meer en meer.....
Ga ook maar eens shoppen volgende week;)
Fijn weekend

@nne zei

Mooie spullen heb je op de kop getikt. Vooral de jurk van Noa Noa is mijn absolute favoriet! Groetjes, @nne

De Ruijsbroekjes zei

Wat een mooie jurken, zucht, ik kom nou nooit zoiets tegen, die onderrok staat er ook zoo geweldig onder ! Ik kan mij er wel iets bij voorstellen hoe dat moet staan ! Super mooi dus he ! En dat voor zo'n prijsje, knap, tuurlijk ben je in je nopjes..zucht dat zou ik ook zijn hahaha! Veel plezier ervan...

Catharina Maria zei

Moet toch maar eens een poosje vakantie nemen in jouw provincie , of misschien eens op internet zoeken of er hier ook kofferbak verkopen zijn .
Je hebt erge mooie dingen gekocht !
Liefs ♥RINI♥
p.s gefeliciteerd met je gewonnen give-away !

mariona zei

Me encantan todos los modelos,¿podrias decirme donde los compras? Me gusta mucho visitarte.
Feliz dia

Unknown zei

Oh Annemiek, wat n leuke vondsten!en dan die prijzen...te gek!!! Hardstikke leuk die kofferbakmarkten, maar hier in het zuiden zie je ze niet.Jammer!
Groetjes,
Nicole van Reve douce

Unknown zei

Hoi Annemiek, geweldig die vonsten van je, erg leuk (jaloers), ik zie het al helemaal voor me...fijn avond, Nicole

Yvonne zei

Over goed geslaagd gesproken, tssssss echt leuk snuffelen zo, en de vondsten zijn echt fantastisch!
groetjes Yvon

Hannekie(Sisterly) zei

leuk he dat iedereen zo kan meedenken over een hekje. ervoor zit een slootje. en die muurtjes daaraan kan je zien dat er vroeger een bruggetje heeft gezeten of een houten plank of zo. petra die ook in kampen woont denkt dat er vroeger een boerderij heeft gestaan. ik ga het nog uitzoeken.
gr hannie

@nne zei

Leuk dat je langskwam! En grappig dat een aantal blogdames zich nu afvragen wat "frou-frou" is. Dat gebruiken we hier op Kreta voor jurkjes etc. met kanten strookjes, broderie, borduurseltjes... Wie weet heet m'n blog ooit nog wel "Ambrozijn en oude frou-frou"! Lieve groeten, @nne