donderdag 22 april 2010

Agenda...


Ik denk dat ik de enige in heel Nederland was die nog geen agenda had voor 2010. Ik heb dus nu maar de Seasons agenda besteld voor € 5,00 incl. verzendkosten! Is toch niet gek als je even wacht. Eigenlijk ben ik gewoon anti agenda, ik heb zo'n hekel aan dat agenda gedoe "ik moet even in mijn agenda kijken of het kan". Laat maar denk ik dan. Het leven bestaat al zo uit regeltjes en vaste patronen, ook de vrije tijd wordt per min. ingedeeld. Ik weet dat het in dit leven en deze moderne tijd ook niet anders kan maar het is niet wat ik eigenlijk zou willen... Nu MOET ik een agenda. Waarom? Omdat wij ons vijfde nestje pups aan het voorbereiden zijn en je wil niet weten hoeveel planning en geregel daarbij komt kijken. Tijdstip van dekken, dus afspraken met DA voor de progesteron testen, dan de datum van bevallen, alles noteren voor de pups; enting, ontwormen, voeding, gewicht en chippen. Dan komen de mensen met een week of 6 kijken, die kunnen vaak alleen i/h weekend, daarna met 9 weken het ophalen plannen. Dus dan is een agenda wel heel handig. Hij is dus nu onderweg en met gemengde gevoelens zeg ik toch maar "heerlijk een agenda"!


~ yeah that's me & my love Marco & pups from 2 litters of Lotje~

Ik wil ook nog even melden dat ik een nieuwe printer besteld heb. Ik heb dus afgelopen week vreselijke ruzie met mijn HP gehad, zelfs zo erg dat ik de webshop even moet sluiten. Wat ben je dan weer afhankelijk van die vernuftige apparatuur he. Ik hoop met een paar dagen weer open te kunnen. Met dat wat Epson beloofd en wat ik van de Etsy Artists heb gelezen moeten de kaartjes en labels er nu kwalitatief nóg mooier en beter uitkomen, ik kan niet wachten!


'Elke minuut dat je je druk maakt om je verleden, gaat af van je toekomst'

28 opmerkingen:

Loveforpiemonte zei

Ja Epson is wel een heel goed merk!! Gebruiken ze ook op de fotovakschool e.d.
En een agenda hahah. begrijp je helemaal, maar ook ik heb zoiets, alleen is het dan een planner. Met kids en van alles en nog wat is het toch wel lastig als je ouder wordt om van alles en nog wat te onthouden...
Grrrr
Groetjes Madelon

Unknown zei

Wat een mooi spreukje op het einde.
Was vroeger een leuk liedje over :
Maak je niet dik, dun is de mode !
hahaha
groetjes

Passione Helena zei

Ach en het is niet alleen een agenda, maar ook nog één met hele mooie foto's! Handig omdat je hem ook nog om kan slaan door de ringband, dan ligt het ook niet zo in de weg haha. Als je dan voor functionaliteit gaat dan wel goed;-)

Wat spannend zeg dat jullie een nestje pups krijgen! De eerste keer??

Jah we zijn echt verwend met alle luxe..hoop dat je snel weer je werk kan doen. Succes!

Fijne dag,
Lieve groetjes, Helena

Mayflower zei

Hoi Annemieke, wat leuk dat jij ook zo over agenda's en drukke tijdschema's denkt hihi. Ik heb nu al een paar jaar geen agenda, wel een dagkalender, maar dat is meer een noodzakelijk kwaad, anders vergeet ik afspraken enzo haha.
Voorheen kocht ik de agenda meer als dagboek en schreef ik mijn werkschema op.
Maar voor jou is het nu zeker handig, want ik best geloven dat dit een druk en strak schema met zich meebrengt. Wat een vreselijk lieve pup hou je daar vast, ik smelt altijd bij het zien van pups en ook leuk dat ik je nu ook van gezicht ken.
Succes met je printer, altijd even spannend hoe alles gaat werken, ik heb met mijn HP gelukkig nog geen problemen, maar die is ook meer voor de fakturen.
Fijne dag en hou ons op de hoogte van de pups.
Lieve groet, Mea

alma zei

Hoi Annemieke,

Ik ben juist dit jaar van de agenda afgestapt sinds ik een waanzinnige handige mobiel heb met alarm. Ik vergeet echt niets meer. Maar een agenda heeft toch ook wel wat met al die mooie platen. Kun je nog eens lekker in bladeren!

Heel veel plezier en succes met het aankomende nest. We gaan het vast zien op je blog!

Groetjes
Almay

It's me zei

Hoi Annemiek ...wat leuk puppies !!! schattig,..............het was weer erg druk afgelopen dagen in de winkel ..........ik kom er echt nog op terug hoor de kaartjes..........komt goed!! maar jij hebt mij helemaal niet gemist........wat een ellende met je printer.................worden mijn kaartjes mischien noh mooier !! hahahahah!!

Hele fijne gezellig zonnige dag gewenst !! enjoy !! lieve groetjes Ria

@nne zei

Ik heb jammer genoeg een aantal berichtjes van je gemist, maar het is heerlijk om al die mooie dingen "in te halen". Veel liefs, @nne

Fågel Blå zei

Åh so lovely this planting in the boxs!
So lovely!
I love your photos!!!!!
Many hugs to you!
Kathrine

by kuzz zei

Agh ja...soms zijn er van die dingen die eigenlijk gewoon moeten...zo ook De agenda!
Maar het is inderdaad ook leuk om de mooie plaatjes te bekijken aan het begin van de week!
En met jou activiteiten die in de planning liggen lijkt het me inderdaad errug handig!
Heel schattig die foto van die pup! Als het zover is mogen we toch de foto's van het nestje ook wel zien?

En die printer...hij is dus toch tot ontploffing gekomen...nou hopenlijk gaat die nieuwe het heeel mooi doen en heeel lang volhouden!!
Ik ben super benieuwd!
Nog een fijne dag en geniet ook een beetje van de zon! lieve groet Erna

Anita zei

Hoi Annemiek,ik heb net je pakketje ontvangen en wat heb je jezelf weer overtroffen want de kaartjes zijn fantastisch!!!!!!!!!!Daar kan ik heel wat kadootjes en andere dingen mee opleuken.Super!Kan me niet voorstellen dat je nieuwe printer het nog mooier kan afdrukken maar dat zullen we vanzelf nog wel eens zien want als je zo doorgaat blijf ik bestellen!
Je hondjes zijn ook zo lief en een nestje lijkt mij ook zo leuk maar onze Jack is geholpen dus dat gaat niet meer en echt ruimte voor een nestje hebben we eigenlijk ook niet.Maar het idee van die kleine snoeperdjes in huis.... maar dan afscheid van ze kunnen nemen....ik zou het er moeilijk mee hebben!Laat je tzt de pups wel op je blog zien?Je agenda zul je hard nodig hebben.Veel printplezier ,groetjes en ook bedankt voor je extraatje,Anita.
PS.Ben jij dat Annemiek die daar op de foto staat?

marianne zei

Hey Annemiek,

Leuk dat je op mijn blogje was!
Dank je ook voor het compliment.
Hier is het ook gezellie zeg....
Zie dat op jouw blog mijn achtergrondjes niet passen.....maar ehhhhhhhh
Zie je er één die je echt graag zou willen....
dan bouw ik hem gewoon om naar deze maat....

Groetjes Marianne

Home and Lifestyle zei

Ik heb dezelfde agenda en met een gezin vind ik dat toch wel handig, anders vergeet ik de kapper, de dokter, de tandarts, de ortho etc.

Wat een schatjes zeg...daar zul je inderdaad druk mee zijn!

Lieve groet, Ingrid

justwendy zei

Wat een schattige hondje en pups. Leek mij ook wel wat een nestje pups vind ik zo lief. Maar ja dat gaat helaas niet lukken,we hebben wel een hond maar een mannetje die geholpen is dus helaas. Mischien maar beter ook, want waarschijnlijk hou ik alle pups zelf :).
Mag van mijn vriend ook niet in de buurt van een asiel komen of en nest jonge katten hi hi.
Ben benieuwd naar de foto's van je nestjes wacht in spanning af.

Vind een agenda ook niet echt fijn maar zo af en toe kan ik ook niet zonder. Zal de leeftijd wel zijn:). Succes met je nieuwe agenda en printer, hoop dat alles er snel is zodat je het weer kan gebruiken.

groetjes wendy

Heidi zei

Hoi Annemiek, ik kwam via via dus ik dacht, ik ga de kaartjes eens bekijken maar je webshop is dicht.
Ben benieuwd naar je nieuwe Epson, ik ben ook een beetje rond aan het kijken want mijn HP gaat het ook niet lang meer vol houden denk ik.
Leuk om te zien hoe ieder zijn eigen stijl heeft, je paaskaartjes konden zo in de JDL.

Groetjes Heidi

Fleurette zei

Hello my dear Annamiek, Your little puppies are cute and very beautiful and lovely and.........
Have a nice evening and very nice weekend:)
Hugs Fleurette

Unknown zei

Kom eens een kijkje nemen bij Miss Baptista,...
verrassing ....
doei

Jolanda zei

Hoi Annemiek, wat een schatjes....ik ben gek op ruwharige tekkels...toen we een hond uit gingen zoeken zo'n 11 jaar geleden wilde mijn man een westie en ik deze....hij heeft gewonnen. Mickey is een schat en het is een heel leuk ras, maar iedere keer als ik zo'n tekkel zie....en dan een nestje met allemaal van die ukkies....heerlijk!
Leuk om jou ook 'echt' te zien! Plan ze en groetjes Jolanda

Rumour has it zei

Ik wacht alvast met geduld... :)

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Hai! Ik kom via via op je blog, en wat heb je een leuk blog. En wat maak je mooie dingen! Ik ga je gauw toevoegen!
P.s Jarenlang had ik alleen een kalender in de keuken, maar ook ik ontkom er niet meer aan, en heb sinds begin dit jaar mijn eerste agenda. En eigenlijk ben ik er wel heel blij mee, 't is mijn boek, niemand kijkt meer mee. En hij is nog leuk ook, van ariadne@home.
Groetjes Hilde

André en Inka. zei

Hallo Annemiek,wat leuk dat je meedoet met onze give away en dat je volger van onze blog geworden bent,van harte welkom,gezellig.
Wat leuk dat jullie teckels hebben en spannend een nestje straks.
Vrienden van ons hebben ook teckels en onze bram en harry mogen graag met ze spelen.

Lieve gr inka en andre

Pierelantijntjes zei

Ja, soms is een agenda echt handig. Wat een schatjes.
Groetjes van Ester

Twa zei

Ja, een agenda, we kunnen er soms gewon niet buiten. Ik ben meer van een kalender. Daar schrijf ik echt alles op. Zeker met jonge kinderen heb je dat echt wel nodig hoor (tandarts, sport, schooluitjes enz enz). Hij hangt op het toilet, dus daar kom je elke dag. Zo zie ik niet over het hoofd. Ik ga snel weer in je webshopje kijken hoor, je maakt prachtige dingen. Mijn complimenten.
Groetjes Antoinette.

Marijke van Ooijen zei

Hay Annemiek,

Meis wat een schattige pups zijn dat ohhhhh....!!
En je krijgt weer nieuw pups...wat spannend zal dat zijn.
Ja en daar heb je een agenda voor nodig hahhahahha...maar dan ook alleen daar voor natuurlijk!
Je hebt helemaal gelijk, ik baal ook van die agenda, maar toch kan ik er ook niet van buiten, mijn hoofd is net een zeef op het ogenblik...dus een agenda komt nu goed van pas!

Toedelssssssssssss en vooral veel Snoezelssss,
Marijke**

Haikey love of living zei

Hoi Annemiek,

Nog 12 dagen en dan ben ik weer op het eiland te vinden :-) Mijn dochter werkt bij hotel de Wadden en woont daar nu tijdelijk ook.
Ik hergebruik mijn agenda altijd na afloop van het jaar. Misschien een idee voor je! Ik knip het hele jaar door leuke plaatjes uit tijdschriften en deze plak ik in de agenda..

groetjes, Haikey

Poppins zei

Dessa valpar ser underbar ut! Det måste vara en glädje.
Jag undrar om ditt paket har kommit från Sverige än?

Claudia Leertouwer zei

Het koppen en pellen is ook hier nog steeds een belangrijke bron van bijverdienste hoor, en dan niet alleen voor de jeugd.

Groeten,
Claudia

Kellie Collis zei

So adorable! xx

Catharina Maria zei

Hallo Annemiek ,
De bestelling is binnen !!
Het zijn allemaal lieve kleurtjes zo .
Lieve groet ♥Rini♥