woensdag 13 januari 2010

Winter Fairy Tale...
En het sneeuwsprookje is nog steeds niet over. Koning winter laat hier in Noord-Holland lekker de sneeuw liggen en strooit er af en toe wat bij. Ik blijf kijken naar de fantastische foto's van All the beautiful things van Loreta. Ze zijn werkelijk van een verbluffende schoonheid...Oh ja en kijk dan ook even (kun je niet missen) naar dat prachtige borduurwerk.

11 opmerkingen:

Anna zei

Ik kijk ook regelmatig op haar blog!
Ik vind haar borduurwerk ook meestal heel erg mooi maar de foto's die ze maakt zijn meestal heel bijzonder en creatief...

Sylvia zei

Mooie blog, prachtige foto's !
Ik hou van die vintage stijl.

Groetjes,
Sylvia (Cosiness)

Fleurette zei

Hello my dear Annemiek, Your pictures are very beautiful!!!
Sweet nymphe in winter forest.....it is a beautiful fairy tale:))
Ik wens u goede nacht
Hugs, Fleurette

Fågel Blå zei

Hej!
Så fina bilder!
Ha en trevlig dag!
Kathrine

Bonjade zei

Wat een heerlijke foto's helemaal mijn sfeertje. Ik ga even overzappen.
Fijne avond

Mayflower zei

Hoi Annemieke, wat leuk dat je ook bij mij in de buurt woont. Ik vind 't Klooster echt de moeite waard om er eens naar binnen te lopen. Wat een prachtige wintertafereeltjes. Ook de rozen in je vorige post zijn mooi, i heb de roze ook gekocht, voor die prijs kon ik deze niet laten liggen.
Groetjes Mea

Twa zei

Hoi Annemiek.
Moidje, wat heb je een mooie blog. Een echte west fries. Ik ben zelf niet een echte WF maar ik vind dat taaltje prachtig. We hebben ook de kerst cd van Oos joos en die is ook helemaal leuk. En ik vond het stukje van Siem de Haan ook zo geinig. Maar wat heb je een mooie blog. Ik geloof niet dat ik hier al eerder was geweest. Ik ga je gelijk bij mijn favorieten zetten hoor!
Groetjes Antoinette.

Anita zei

Beste Annemiek!
Hartelijk bedankt voor je bezoek up mijn blog. Ik kan ook en beetje nederlands praten en schrijven! (Well, I hope my spelling is not too bad). Ik find je photos ook leek leuk!

Groetjes uit Duitsland!
Anita

The Old and the Beautiful zei

Inderdaad prachtige foto's. Zo dromerig.....
Maar heeft die Loreta boven geplaatste foto's wel zelf gemaakt?
Ik vind ze prachtig.
Fijn weekend!
Groetjes,
Gonda

Belle Brocante zei

@ Gonda,

Ja denk t wel, mijn Litouws (is het geloof ik) is niet meer wat het geweest is maar ik ken haar van Flickr en als je rechts op haar blog kijkt zie je haarzelf met een professionele camera en iets over Fotograferen i/d tekst...Dus...Ik denk te weten dat een professionele fotografe is, alle andere foto's op haar site hebben dezelfde uitstraling.

Hannekie zei

wow..om bij te kwijlen zeg deze fotos
bedankt voor de tip. ga zeker vaker kijken
gr hannie