vrijdag 11 december 2009

Inspired...

"Reine des Anges"

"Sainte Maria"

Ik ben door de Scandinavische en Franse Blog dames geïnspireerd en heb voor de kerst en adventstijd o.a. deze kaartjes/labels ontworpen. "Reine des Anges" is uniek en door mij ontworpen met een oude afbeelding als basis en "Sainte Maria" is digitaal vintage gemaakt. Beide met hand uitgesneden en afgewerkt. Je kunt er je huis mee decoreren en/of aan een speciaal cadeau hangen. Ze zijn gedrukt op aquarel papier voor die speciale antique feeling. Maat ca. 7,8 x 5,6 cm BelleBrocante design

Ik heb op dit moment heerlijk advents muziek op staan van Vivaldi en gisteren natuurlijk op de prachtige kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt gestaan (en heerlijk was het zeker!) waar een nostalgische ambiance hing, ondanks het niet zo fraaie weer. De Dickensgroep kwam nog zingen in onze stand en de prachtige klassieke muziek, het knappende haardvuur buiten plus lichtjes maakten het compleet. Dan kom je steeds meer in de kerststemming hoor. En natuurlijk fototoestel vergeten!

Geniet van je weekend!

4 opmerkingen:

margarita ♥ Stipje ♥ zei

Ze zijn prachtig.
zijn ze ook te koop?
heel fijn weekend Stipje

margarita ♥ Stipje ♥ zei

ja lekker ik was weer eens te vroeg Keek ik net even op je prachtige webwinkel nou ik kan me lol weer op lekker nu kan ik geen keus meer maken te veel moois.
zou ik een link van jou winkeltje op mijn blog Mogen zetten vind ze zo mooi.
ik hoor het wel.
lieve groet Stip

Anoniem zei

Thanks for for comment on my blog...your right i´m talkin g about my dog, my best friend he follow my everwere i go.
I like your hanging ikon´s very much.
Is it metal?

Heve a nice weekend
Pernilla

MARGA'S HAPPY PATCHWORK zei

Hi dear, I love your blog, brocante style fascinates me, I now, in additionally to the patchwork, cross stitch, decoupage, scrapboking, foamy, I'm taking lessons in furniture restoration and creative techniques and seeing your blog I have been delighted.
Follow your news from today.
Sorry for my mistakes, my english isn't very good.
Hugs and my best wishes for Christmas.