donderdag 22 april 2010

Agenda...


Ik denk dat ik de enige in heel Nederland was die nog geen agenda had voor 2010. Ik heb dus nu maar de Seasons agenda besteld voor € 5,00 incl. verzendkosten! Is toch niet gek als je even wacht. Eigenlijk ben ik gewoon anti agenda, ik heb zo'n hekel aan dat agenda gedoe "ik moet even in mijn agenda kijken of het kan". Laat maar denk ik dan. Het leven bestaat al zo uit regeltjes en vaste patronen, ook de vrije tijd wordt per min. ingedeeld. Ik weet dat het in dit leven en deze moderne tijd ook niet anders kan maar het is niet wat ik eigenlijk zou willen... Nu MOET ik een agenda. Waarom? Omdat wij ons vijfde nestje pups aan het voorbereiden zijn en je wil niet weten hoeveel planning en geregel daarbij komt kijken. Tijdstip van dekken, dus afspraken met DA voor de progesteron testen, dan de datum van bevallen, alles noteren voor de pups; enting, ontwormen, voeding, gewicht en chippen. Dan komen de mensen met een week of 6 kijken, die kunnen vaak alleen i/h weekend, daarna met 9 weken het ophalen plannen. Dus dan is een agenda wel heel handig. Hij is dus nu onderweg en met gemengde gevoelens zeg ik toch maar "heerlijk een agenda"!


~ yeah that's me & my love Marco & pups from 2 litters of Lotje~

Ik wil ook nog even melden dat ik een nieuwe printer besteld heb. Ik heb dus afgelopen week vreselijke ruzie met mijn HP gehad, zelfs zo erg dat ik de webshop even moet sluiten. Wat ben je dan weer afhankelijk van die vernuftige apparatuur he. Ik hoop met een paar dagen weer open te kunnen. Met dat wat Epson beloofd en wat ik van de Etsy Artists heb gelezen moeten de kaartjes en labels er nu kwalitatief nóg mooier en beter uitkomen, ik kan niet wachten!


'Elke minuut dat je je druk maakt om je verleden, gaat af van je toekomst'

donderdag 15 april 2010

French Papillons...


Collectie French Papillon © Belle Brocante Design
Na al die lieve en aardige berichtjes van gisteren durf ik deze er bijna niet op te zetten maar doe het toch maar wel! Want ook deze zijn weer zelf ontworpen (lees digitaal gescrapt) en de moeite waard om te laten zien. Je hoeft niet me niet weer te overladen met complimentjes hoor (is wél leuk natuurlijk! ;), ik zit nog na te gloeien van gisteren, ik kan niet anders dan glunderen!!

woensdag 14 april 2010

French Botanique...



Labels & kaartjes ontwerpen is wat ik graag doe en dus stel ik mijn nieuwste serie "French Botanique" voor. Keuze uit kleine en grote labels en je kunt er (als winkel/shop owner bijv.) ook notecards van bestellen. (Nieuwe winkeltjes graag eerst even per mail contact opnemen want ze mogen alleen met mijn toestemming voor wederverkoop in je winkel liggen). Prachtige Botanische prenten op vintage achtergronden van advertenties en foto studio's van rond 1900. In voorjaars tinten om je huis te stylen of een vriendin op te vrolijken!

zaterdag 3 april 2010

Les jolies choses...


Ik ben sinds kort helemaal verliefd op dit soort kleding en ontdekte vandaag Atelier des Ours en MOEST het gewoon met jullie delen. Ik denk dat ik deze zomer toch echt in zoiets rondloop! Ik vind het zo romantisch en vrouwelijk...

Atelier des Ours is geen webwinkel. Uzès ligt volgens mij in de Provence (Gard) dus als je er naartoe gaat van de zomer kun je allicht even neuzen! Ik ben qua kleding ook niet van de webshops hoor; ik pas en voel heel graag namelijk! Maar goed het is wel leuk om naar zulke kleding(winkeltjes) te gaan zoeken.


Ik ben er een van uitersten want je ziet mij dus meestal lopen in een FjällRäven broek (dark olive), rokken, jeans, bruine strakke babyrib broek, zwarte strakke stretch katoenen broek met daarop Dale of Norway vestjes, Le Chameau, Barbour, William Lockie, Anna Lascata, Barnett & Barnett , mooie gebreide vesten en truien. En ik heb heel veel(vnl witte) blouses meeste met ruches en getailleerd want dat vind ik dan weer vrouwelijk op die stoere broeken en rokken. Merken maken mij niet uit als ze maar leuk zijn mét ruches, kantjes, streepjes, ruitjes,bloempjes enz! Draag graag rokken tot net over de knie van ribcord tot geruit tot spijkerstof. Meestal met witte blouse en getailleerd gilet van linnen (The Barn) of Tweed. Dubary's want daar woon ik in óf donkerbruine ruiter rijglaarzen die wat chiquer en eleganter staan. Waarom deze merken? Ik ben in de gelukkige positie dat ik een vriendin heb die dit verkoopt! (De Bokkesprong) En ik doe nog wel es wat voor hen zoals advertentie's, flyers & cadeaubonnen ontwerpen, de website heb ik gemaakt en hou ik bij waar ik niks voor wil hebben, ze wil me dan toch graag bedanken en dan krijg ik wel es wat! ;)
In 't najaar zomaar wat anders enkele zwarte soepele (tricot) tunieken met lange mouwen gekocht die je als een jurkje draagt op een antraciet of zwarte legging, ja wie had ooit gedacht dat IK nog es in een legging zou stappen. Maar het staat écht leuk. Dus je snapt eigenlijk ben ik meer van de klassieke Engelse stijl, maar ook mijn vrouwelijke kant komt wel eens naar boven! En zeg nou zelf dan is deze stijl toch wel heel romantisch!

Fijne paasdagen allemaal!