zaterdag 30 januari 2010

Too cute...


Is dit niet té schattig! Speciaal voor alle brocante shabby chic Babymoeders/oma's/tante's/nichtjes. Wij hebben geen kinderen maar ik kwam dit tegen en vind het toch leuk om op mijn blog te plaatsen. Eigenlijk heel simpel maar o zo beeldschoon en origineel.

Fijn weekend en kijk uit want het is glad!

vrijdag 29 januari 2010

Madames des France Notecards...

v.l.n.r. Mme L'Oiseau, Mme Butterfly, Mme Rose en Mme Violeta

Nieuwe Notecards French Madames. Ik ben heerlijk bezig met ontwerpen. Deze kaartjes zijn uniek doordat ze digitaal bewerkt zijn door mijzelf met afbeeldingen van oude postkaarten uit ca 1920.

dinsdag 19 januari 2010

Nieuwe Valentine paperie in de shop...

(klik op de collage voor de shop)
Ik heb voor valentijnsdag enkele nieuwe labels gemaakt, de kaarten zijn blanco dus niet speciaal voor Valentijn. Het engeltje is ook zonder tekst dus niet speciaal voor valentijnIk hoop dat ze in de smaak vallen! Bestel de labels wel op tijd; het is allemaal handwerk en v/d post ben ik ook niet meer zeker tegenwoordig. Ze zullen ook erg leuk staan in je huis aan een glazen stolp, met een roze lint aan een flesje met roos/bloem of aan de deurknop

zondag 17 januari 2010

My Country Cottage garden...



Deze prachtige zelfgemaakte harten zijn te bewonderen bij mijn nieuwe kreatieve blogvriendinnetje Anita van My Country Cottage Garden. Zijn ze niet beeldschoon geborduurd! Ga hier maar gauw eens op visite (ze zijn ook per mail te bestellen)

woensdag 13 januari 2010

Winter Fairy Tale...




En het sneeuwsprookje is nog steeds niet over. Koning winter laat hier in Noord-Holland lekker de sneeuw liggen en strooit er af en toe wat bij. Ik blijf kijken naar de fantastische foto's van All the beautiful things van Loreta. Ze zijn werkelijk van een verbluffende schoonheid...Oh ja en kijk dan ook even (kun je niet missen) naar dat prachtige borduurwerk.

dinsdag 5 januari 2010

Versierd met rozen...



Een goed begin van het nieuwe jaar, ik heb mezelf getrakteerd op een roos, een oudroze van zijde! De groene was toch ook wel mooi dus ook die ging ook mee naar huis. Ik heb veel kleding in aarde en olijf tinten en daar past de groene mooi op. Er zit ook een klemmetje om em in je haar te dragen. En zal ik eens wat verklappen; ze kostten maar 1 euro! Zo ziet mijn vestje er net weer anders uit in 2010.
ps Komt uit een "gewone" winkel hoor! Dus geen brocante dit x ;-)